Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ořechová roláda

 

img_66222.jpg

 

Ingredience:

4 lžíce krystalu (asi 50g)

5 vejce

90g mletých ořechů

1 vanilkový cukr

špetka soli

Postup:

Šlehat bílky se špetkou solí, postupně přidávat cukr, v jiné míse šlehat žloutky s vanilkovým cukrem, postupně přidávat mleté ořechy a vmíchat opatrně ušlehané bílky, těsto nalít na plech vyložený pečícím papírem, péct na 170°C asi 6minut. Nechat vychladnout, potřít náplní a srolovat (opatrně při tom sundávat pečící papír).

Náplň dle své fantazie!

 

 
 

 

Portrét




Kalendář - hodiny




Archiv

Kalendář
<< prosinec / 2017 >>


Statistiky

Online: 2
Celkem: 204602
Měsíc: 1460
Den: 47

 
 

 

Z DALŠÍCH WEBŮ

REKLAMA