Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nebe v hubě

 

nebe-v-hube1.jpg

 

Houby (nejlépe pravé, když nejsou tak suchohřiby, nebo obojí) nakrájíme na větší kousky, opereme, necháme okapat v cedníku, osolíme a okořeníme dle své chuti. Do pekáčku dáme kousky másla, nakrájenou slaninku (můžeme i cibulku) a opečeme. Přidáme připravené houby, promícháme, zalijeme smetanou ke šlehání a šup do trouby asi tak na hoďku a čtvrť. Šlehačka zmizela a nechala po sobě sosík jménem: Nebe v hubě.

 
 

 

Portrét




Kalendář - hodiny




Archiv

Kalendář
<< říjen / 2017 >>


Statistiky

Online: 4
Celkem: 200975
Měsíc: 1624
Den: 45

 
 

 

Z DALŠÍCH WEBŮ

REKLAMA