Jdi na obsah Jdi na menu
 


Čokoládový (straciatella) cheesecake bez lepku

 

cokoladovy-cheesecake-----bezlepkovy.jpg

Ingredience:

Korpus:

1 balíček bezlepkových piškotů (120g)

1 balíček bezlepkových žloutkových věnečků (100g)

1 balíček bezlepkových kakaových věnečků (100g)

1 banán

1 jablko

rozpuštěné máslo dle potřeby

Náplň:

2 tvarohy ve vaničce

200g zakysané smetany 

200g čokolády na vaření

1 vanilkový cukr

Posypka:

Celi hope oplatka

Granko

Postup:

Dortovou formu vymažeme máslem. Piškoty a věnečky rozemeleme v robotu nebo rozdrobíme, přidáme rozmixované jablko, banán a rozpuštěné máslo, vypracujeme a celou směs lehce roztlačíme po formě a do krajů. Vložíme do středně vyhřáté trouby a pečeme asi 15 minut. Necháme vychladnout. Nad párou začneme rozpouštět čokoládu. Mezitím si v misce vyšleháme zakysanou smetanu s tvarohy a vanilkovým cukrem. Nakonec postupně zašleháme rozpuštěnou čokoládu. Potom nalijeme na korpus a uhladíme. Posypeme nastrouhanou oplatkou. Ještě malinko posypeme kraje a střed Grankem. Dáme ztuhnout do lednice, nejlépe do druhého dne.

 
 

 

Portrét




Kalendář - hodiny




Archiv

Kalendář
<< listopad / 2017 >>


Statistiky

Online: 2
Celkem: 203637
Měsíc: 2470
Den: 54

 
 

 

Z DALŠÍCH WEBŮ

REKLAMA